Donateurs & Sponsoring

We kregen steeds vaker de vraag van opa’s/oma’s/ouders met grote kinderen of het mogelijk is om donateur te worden van De Spelemei en daarmee betrokken te blijven. Vaak werden of bleven deze donateurs lid, maar niet iedereen zit te wachten op de jaarlijkse verplichte oppasdienst. Dit is nu mogelijk.

Voor een bedrag van €20,- per jaar bent u ‘Vriend van De Spelemei’, u ondersteunt hiermee de speeltuin en draagt bij aan het behoud.

Donateurs ontvangen:

  • De emailnieuwsbrief met daarin alle activiteiten;
  • Elk jaar een uitnodiging via de nieuwsbrief voor een kop koffie/thee bij de seizoensopening (paasfeest);
  • Een vermelding op de website en in de nieuwsbrief van De Spelemei.
  • Een set vrijkaartjes voor de speeltuin

Stuur een email met uw gegevens naar secretariaat@spelemei.nl dan nemen wij contact met u op.

Sponsoring

De Spelemei is op zoek naar sponsors, o.a. voor het realiseren van een groot, nieuw speeltoestel, het aanschaffen van parasols en meubilair en dergelijke. Het is de laatste jaren nog duidelijker geworden hoe waardevol een voorziening als De Spelemei is in het dorp. Naast de school en het buurthuis is dit het centrale punt om elkaar te ontmoeten. De Spelemei zorgt voor een passende zichtbaarheid in de speeltuin, op de website, de nieuwsbrief en social media. Heeft u interesse om de speeltuin te sponsoren? Stuur een email met uw gegevens naar secretariaat@spelemei.nl dan nemen wij contact met u op.