Halloween 2020

Als afsluiting van het speelseizoen 2020 organiseerden wij voor de kinderen die lid zijn van De spelemei op zaterdag 31 oktober een leuk en gezellig Halloween feestje!

SPELEN IN HET DONKER VOOR PEUTERS & KLEUTERS
Peuters & kleuters t/m groep 3 konden aan het eind van de middag griezelig & verkleed spelen tijdens Halloween. En hoe spannend is dat, want langzaam werd het steeds donkerder. Om 17.12 uur ging de zon onder en ze mochten nog even in het donker blijven spelen! Naast lekker spelen waren er een aantal leuke ‘griezellige’ activiteiten; zoals mandarijnen kleuren, spookjes maken en Halloween bordjes knutselen. We sloten elk uur af met een heuse mini-disco en reikten de prijs uit aan best verklede kind!

HALLOWEEN DISCO VOOR ONDERBOUW & BOVENBOUW
Daarna was het tijd voor een Halloween feestje! Wij verzorgden een leuke en griezellige playlist. Jullie zorgden voor een mooie en/of enge outfit. Samen dansten wij er op los en zorgten voor een spannend, maar natuurlijk ook gezellige Halloween disco. Natuurlijk met een bloederig drankje en slijmerig hapje. Bij elke groep werd er iemand bekroond al best verkleed.

Bekijk hier de compilatie!